Examentraining


Examentraining

Tijdens de meivakantie bieden wij verschillende voorbereidingen voor het centraal examen. Wij willen er namelijk alles aan doen dat alle examenleerlingen slagen!

Wiskunde

De optimale voorbereiding op het eindexamen wiskunde is de examentraining wiskunde tijdens de meivakantie. In twee uur tijd wordt de leerling helemaal voorbereid op het examen wiskunde door Jos Kinds, ervaren wiskundedocent. Daarnaast ontvangt de leerling een examenpakket waarin de stof nogmaals wordt uitgelegd en sommen zijn geplaatst om te oefenen. De kosten van deze examentraining bedragen €45.

Economie

Moniek Kogelman, universitair studente economie met lesbevoegdheid, verzorgt examentraining economie voor leerlingen van het vmbo kb, gl/tl, havo en vwo. Tijdens de examentraining wordt binnen twee uur alle stof voor het examen interactief doorgenomen en na afloop ontvangt de leerling een examenpakket met extra oefensommen en nogmaals uitleg over de examenstof. De kosten voor deze examentraining bedragen €40,-.

Natuurkunde

Voor het eindexamen natuurkunde verzorgen wij ook een examentraining die wordt gegeven door een universitaire natuurkunde studente, Marlise van der Veen, die het gymnasium afgerond heeft met een 10 op haar eindlijst voor natuurkunde. Tijdens de examentraining legt ze binnen twee uur alle stof voor het examen uit en na afloop ontvangt de leerling een examenpakket. De kosten voor deze examentraining bedragen €32,50. Deze examentraining is alleen voor leerlingen van havo en vwo.

Scheikunde

Voor het eindexamen scheikunde verzorgen wij ook een examentraining die wordt gegeven door een universitaire studente, Marlise van der Veen, met veel ervaring in het geven van examentrainingen. Tijdens de examentraining legt ze binnen twee uur alle stof voor het examen uit en na afloop ontvangt de leerling een examenpakket. De kosten voor deze examentraining bedragen €32,50. Deze examentraining is alleen voor leerlingen van havo en vwo.

Algemene examenvoorbereiding

Voor leerlingen die niet goed weten hoe ze de examens op de juiste manier kunnen voorbereiden, bieden wij algemene examenvoorbereiding tijdens de meivakantie. De begeleiders uit 6 vwo zullen er alles aan doen om de leerlingen zo goed mogelijk klaar te stomen voor het centraal examen. Tijdens zo‘n blok algemene examenvoorbereiding zullen de leerlingen in samenwerking met de begeleiders bezig zijn met bijvoorbeeld het maken van een goede examenplanning, het oefenen van oude examens en oefenen met moeilijke vakken. De kosten hiervoor zijn €11,- per blok van 1,5 uur.

Voor het aanmelden voor één of meer van bovengenoemde examenvoorbereidingen, kan het gewone aanmeldingsformulier op de website worden gebruikt. Daarnaast dient er bij de opmerkingen te worden genoteerd ‘examentraining vak/algemene examenvoorbereiding’.

Let op de examentraining in een specifiek vak gaat enkel door indien er genoeg animo is voor het vak van een bepaald niveau.