Examentraining

Tijdens de meivakantie bieden wij verschillende examentrainingen aan voor het Centraal Examen.
Data Raalte: 27 april t/m 7 mei.

Tijdens onze examentrainingen wordt de stof voor het Centraal Examen interactief in twee uur tijd behandeld. Daarnaast ontvangt de leerling bij de examentraining van wiskunde, scheikunde en natuurkunde een examenpakket met extra oefensommen en nogmaals uitleg over de examenstof. Wij bieden de volgende examentrainingen aan:

 • Examentraining wiskunde: De examentraining wiskunde wordt verzorgd door Jos Kinds, wiskundedocent met ruim 30 jaar ervaring. De kosten van deze examentraining bedragen €50,-. De examentraining wiskunde is voor leerlingen van alle niveaus en vindt plaats in de meivakantie.
 • Examentraining natuurkunde: De examentraining natuurkunde wordt gegeven door een universitair student, Iris Benter, die natuurkunde met een 8 heeft afgerond op het vwo. De kosten voor deze examentraining bedragen €32,50. De examentraining natuurkunde is alleen voor examenleerlingen havo en vwo en vindt plaats in de meivakantie.
 • Examentraining scheikunde: De examentraining scheikunde wordt gegeven door universitair student, Iris Benter, die scheikunde met een 8 heeft afgerond op het vwo. De kosten voor deze examentraining bedragen €32,50. De examentraining scheikunde is alleen voor examenleerlingen havo en vwo en vindt plaats in de meivakantie.
 • Examentraining biologie: De examentraining biologie wordt gegeven door Skylar Bras, geneeskunde student aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. De kosten voor deze examentraining bedragen €32,50. De examentraining biologie is voor examenleerlingen havo en vwo en vindt plaats in de meivakantie. Voorwaarde om deel te nemen aan de examentraining is om in bezit te zijn van de bundel ‘Samengevat biologie’. ISBN havo: 9789006144130. ISBN vwo: 9789006078763.
 • Examentraining Engels: De examentraining Engels wordt gegeven door een universitair student, Jesse Dadema, die Engels met een 8 voor heeft afgerond op het vwo. De kosten voor deze examentraining bedragen €32,50. Deze examentraining Engels is voor leerlingen van alle niveaus en vindt plaats in de meivakantie.
 • Examentraining Nederlands: De examentraining Nederlands wordt gegeven door een universitair student, Else Hagen, die de bachelor Nederlandse Taal en Cultuur heeft afgerond en momenteel bezig is met de afronding van de master Educatie in Taal- en Cultuurwetenschappen. De kosten voor deze examentraining bedragen €32,50. De examentraining Nederlands is voor examenleerlingen havo en vwo en vindt plaats in de meivakantie.
 • Voor de overige vakken bieden wij helaas geen examentraining aan.

  Leerlingen die behoefte hebben aan hulp bij het maken van een planning voor het Centraal Examen kunnen zich bij ons aanmelden voor de huiswerkbegeleiding: http://www.joskindsstudiebegeleiding.nl/Raalte/Aanmelden/

  Wat kun je verwachten van onze examentrainingen?

  Tijdens een examentraining wordt de examenstof in twee uur tijd interactief herhaald. Een snelle, effectieve opfriscursus van de theorie dus! De leerlingen gaan tijdens de examentraining niet zelfstandig aan de slag met oefenmateriaal. Voor een goede voorbereiding op het centraal eindexamen is het van belang dat leerlingen na de examentraining zelfstandig gaan oefenen. Het examenpakket, dat de leerling van ons ontvangt bij de vakken wiskunde, scheikunde en natuurkunde bevat een uitleg van alle stof en extra oefensommen.
  Als leerlingen één van onze examentrainingen volgen, betekent dat dus niet dat ze verder zelf niets meer hoeven te doen ter voorbereiding op het Centraal Examen van het desbetreffende vak.

  Betaalwijze

  Leerlingen die dit schooljaar geen lessen bij ons hebben gevolgd dienen de examentraining contant te betalen.

  Voor het aanmelden voor één of meer van bovengenoemde examenvoorbereidingen kun je op onderstaande knop drukken.  Let op: De examentrainingen gaan alleen door bij voldoende aanmeldingen.