Bijles wiskunde


Bijles wiskunde in Deventer

Wanneer leerlingen moeite hebben met wiskunde, hebben ze de mogelijkheid wiskundebijles te volgen bij Jos Kinds. Jos heeft ruim 30 jaar ervaring in het geven van bijles en is na de lerarenopleiding wiskunde/natuurkunde zijn eigen huiswerkinstituut begonnen. De wiskundebijlessen zijn bedoeld voor leerlingen van alle niveaus van het voortgezet onderwijs.
Hieronder volgt wat extra informatie over de bijles wiskunde:

  • De leerling kan bij het aanmelden kiezen voor wekelijkse bijles op een vast tijdstip of bijles op afroep. In dit laatste geval neemt de leerling contact op indien hij/zij behoefte heeft aan een bijles. We bekijken dan op welke dag/tijd er een plekje vrij is.
  • Bijlessen worden gegeven in groepjes van maximaal vier personen.
  • De stof uit de lessen wordt nog een keer duidelijk uitgelegd en leerlingen kunnen hun vragen stellen.

Indien de leerling wekelijks bijles volgt, kan de leerling GRATIS gebruik maken van:
  • Extra oefensommen om meer te kunnen oefenen met moeilijke onderwerpen.
  • Vragen stellen via WhatsApp als de leerling buiten de bijlessen nog vragen heeft.
  • Oefentoetsen. Als voorbereiding op een toets kan een leerling vragen om een oefentoets. Hierdoor krijgt de leerling duidelijkheid over wat hij/zij nog lastig vindt.
  • Extra bijlessen. Leerlingen die wekelijks bijles volgen bij Jos kunnen, indien er plaats is, gratis een extra bijles volgen. Voorwaarde is wel dat de extra bijles niet ten koste gaat van de reguliere bijles van de week daarvoor of de week daarna.

Eén bijles per week moet voldoende zijn om de problemen weg te werken. In een enkel geval kan het voorkomen dat een leerling aan één bijles in de week niet genoeg heeft om het niveau van de klas te kunnen volgen. Dit doet zich onder andere voor bij het terugkomen na een ziekte. In die gevallen moeten we in overleg bepalen hoe we de problemen moeten oplossen.

De bijlessen, gegeven door Jos Kinds, worden op enkele door-de-weekse middagen en avonden en op zaterdag(ochtend) gegeven in groepjes van maximaal vier personen op onze locatie in Colmschate (Smeenkhof 17).

De kosten voor wiskundebijlessen bedragen €15,00 per blok van 40 minuten.

Klik HIER voor een overzicht van de tijdstippen die op dit moment nog beschikbaar zijn voor bijles wiskunde van Jos.