Studiebegeleiding Deventer


Locatie Deventer/Colmschate

Heb jij moeite met wiskunde of heb jij het schoolwerk niet helemaal (meer) onder controle? Dan hebben wij de oplossing! Wij geven hulp en begeleiding in het vak wiskunde en helpen ook om scholieren zelfstandig te leren werken. Elke leerling is uniek, waar wij zeker op in proberen te spelen. Zo bieden wij hulp aan leerlingen van alle verschillende niveaus en is er ook een grote variatie in de soort begeleiding. Op deze manier krijgt iedere leerling de begeleiding die hij/zij nodig heeft.

In Deventer bieden wij wiskundebijlessen aan op de Smeenkhof. Bijlessen worden gegeven door de ervaren wiskundedocent Jos Kinds. Hij legt de stof nog een keer uit op verschillende manieren waardoor leerlingen het beter zullen begrijpen en wiskunde hopelijk een minder groot probleem vormt.

Daarnaast worden er ook bijlessen in studievaardigheden gegeven. Dit is voor de leerlingen die moeite hebben met bepaalde studievaardigheden, zoals samenvatten, plannen en het ‘leren leren’. Hierbij is er uitleg op maat, een duidelijke structuur en een goede ondersteuning.

Als laatste zal er ook huiswerkbegeleiding worden gegeven in Deventer. Dit is voor leerlingen die het lastig vinden om te plannen en hierdoor ook wat minder motivatie kunnen opbrengen. Voor deze leerlingen is er een begeleiding om het schoolwerk onder controle te krijgen.