Examentraining


Examentraining

Wij bieden verschillende voorbereidingen voor het centraal examen aan in en rondom de meivakantie.

Examentraining wiskunde

De examentraining wiskunde wordt verzorgd door Jos Kinds, wiskundedocent met ruim 30 jaar ervaring. Tijdens de examentraining behandelt Jos gedurende twee uur de stof voor het centraal examen op interactieve wijze. Daarnaast ontvangt de leerling een examenpakket met extra oefensommen en nogmaals uitleg over de examenstof. De kosten van deze examentraining bedragen €45,-. De examentraining wiskunde is voor leerlingen van alle niveaus en vindt plaats in de meivakantie.

Overig in Raalte

Op onze locatie in Raalte wordt ook examentraining in de vakken economie, natuurkunde, en scheikunde gegeven. Daarnaast verzorgen wij in Raalte algemene examenvoorbereiding voor leerlingen die niet goed weten hoe ze de examens op de juiste manier kunnen voorbereiden of moeite hebben om thuis aan de slag te gaan. Kijk voor meer informatie over deze examentrainingen op onze website bij locatie Raalte.

Wat kun je verwachten van onze examentrainingen?

Tijdens een examentraining wordt de examenstof in twee uur tijd interactief herhaald. Een snelle, effectieve, opfriscursus van de theorie dus! De leerlingen gaan tijdens de examentraining niet zelfstandig aan de slag met oefenmateriaal. Voor een goede voorbereiding op het centraal eindexamen is het van belang dat leerlingen na de examentraining zelfstandig gaan oefenen. Het examenpakket, dat de leerling van ons ontvangt, bevat een uitleg van alle stof en extra oefensommen.
Als leerlingen één van onze examentrainingen volgen, betekent dat dus niet dat ze verder zelf niets meer hoeven te doen ter voorbereiding op het centraal examen van het desbetreffende vak.

Voor het aanmelden kun je op onderstaande knop drukken.Let op: De examentraining gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen.